Tekst op canvas hipste shop?!

Tekst op canvas is de website waar je een uniek cadeau vindt voor jezelf of iemand anders

Waarom uniek? Omdat Tekst op canvas  de mogelijkheid biedt om een eigen ontwerp op canvas te drukken. Je kunt je eigen tekst op canvas laten drukken op de manier die jij wilt. Wij vervullen al je wensen, van kleur tot formaat en van lettertype tot stijl. Alles om de tekst op canvas uniek te maken. Er zijn in verschillende categorieën te bestellen. Denk aan de categorieën keuken, kinderkamer, slaapkamer en woonkamer. Maar natuurlijk zijn de opties eindeloos!

P1030525  IMG_5580

Zo zijn er al huwelijksaanzoeken op canvas gedrukt, gedichten van geboortekaartjes, liefdesverklaringen, eigen gemaakte gedichten, songteksten  en

hipsteshop_winter2012_hippe_shops.jpg

nog veel meer!  Neem eens een kijkje in de portfolio voor ideeën. Het leuke is je kunt gratis en geheel vrijblijvend een ontwerp laten maken.

Dat Tekst op canvas super hip is, is niet ongemerkt gebleven. Tekst op canvas  is namelijk genomineerd voor de Hipste shop van de Winter! Dit is natuurlijk heel erg leuk, maar nog leuker zou het zijn als Tekst op canvas wint! Help je dus mee met stemmen? Je maakt dan ook nog eens kans op een goodiebox met heel veel leuke cadeautjes waaronder een tekst op canvas!

Tekst op canvas is ook te volgen op Facebook en Twitter.

Hippeshop1-01slaap kindje slaap rozeHippeshop1-07

(569) x bekeken x bekeken

QR Code - Take this post Mobile!

Gebruik deze unieke QR (Quick Response) code voor je mobiele media. De code zal de URL van deze webpagina bewaren voor o.a. mobiel delen met anderen.